Sommelierski tečaj

Sommelier - 1. Razina

S ciljem podizanja kompetencije zaposlenih u sustavu i dionika turističkog sektora na području Požeško-slavonske županije Turistička zajednica Požeško-slavonske županije provela je Javni poziv za sufinanciranje edukacije za Sommeliera – 1. Razina.

            Program edukacije, koju provodi Hrvatski Sommelier klub, sastojao se od teorijske i praktične nastave u trajanju od 6 dana podijeljena u dva uzastopna trodnevna predavanja (18.-20. veljače I 25.-27. veljače 2021.g.) i provjeri znanja nakon provedene edukacije.

Edukaciji je pristupilo 24 polaznika. Predavači su bili: Mario Meštrović, mr. Franjo Francem i Darko Lugarić.

U sklopu edukacije polaznici su obišli vinske podrume Kutjeva d.d. gdje su imali prilike degustirati 6 vrsta vina te vidom, mirisom i okusom izraditi organoleptičku analizu vina.

Najnovije

Novi uvjeti za ulazak u Republiku Hrvatsku

Svi putnici koji, neovisno o državljanstvu, dolaze u Republiku Hrvatsku iz država/regija članica EU-a/EGP-a, a koje se trenutačno ne nalaze na tzv. zelenoj listi ulazak u Republiku Hrvatsku omogućit će se uz: predočenje potvrde o negativnom PCR ili brzom antigenskom...

29. Hrvatski festival jednominutnih filmova

29. Hrvatski festival jednominutnih filmova

Hrvatski festival jednominutnih filmova održat će se 25.-26.06.2021. godine u Požegi. Smatrate jednominutnu filmsku formu izazovnom, zanimljivom i kreativnom,pošaljite svoja ostvarenja i budite dijelom globalne jednominutne čarolije (www.crominute.hr)

X
Skip to content