Predstavljanje Slavonije u Beču

U Beču 12. rujna kroz posebnu prezentaciju, održalo se predstavljanje klastera Slavonija, koju čine pet slavonskih županija.

Nositelj i organizator prezentacije bila je Turistička zajednica Brodsko-posavske županije. Prezentaciji su prisustvovali brojni predstavnici medija iz Austrije i Hrvatske.

Sve prisutne pozdravio je direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Beču gospodin Branimir Tončinić i izaslanik veleposlanstva Republike Hrvatske u Beču, uz riječi kako je iznimno zadovoljan i ponosan na Slavoniju koja sve više raste i dokazuje svoj turistički potencijal.

Slavonija ima mnogo toga za ponuditi posjetiteljima u gastronomiji, enologiji, kulturi, sakralnom dijelu i posebnost Slavonije su njezini žitelji i gostoljubivost. Prezentiran je i Park Prirode Papuk koji svojim iznimnim prirodnim i geološkim bogatstvom pruža pravi odmor za dušu i tijelo, za sve posjetitelje parka.

Za kraj prezentacije, sve prisutni su mogli uživati u vrhunskim jelima kuhara Tomislava Banića i popiti vrhunsku slavonsku kapljicu po preporuci sommeliera Damira Zrne.

Najnovije

Aktualne mjere do 31. srpnja 2021. godine

Trenutno aktualne mjere produljuju se do 31. srpnja 2021. godine temeljem Odluke o privremenoj zabrani i ograničenju prelaska preko graničnih prijelaza Republike Hrvatske te Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i...

Mogućnosti ulaska u RH

Objavljeni su novi uvjeti ulaska u Republiku Hrvatsku. Svi državljani EU/zemalja Schengenskog prostora neovisno o tome dolaze li iz zemlje koja je na „zelenoj listi“ ili nekoj drugoj „boji“ prema karti...

X
Skip to content