Predstavljanje Slavonije u Beču

U Beču 12. rujna kroz posebnu prezentaciju, održalo se predstavljanje klastera Slavonija, koju čine pet slavonskih županija.

Nositelj i organizator prezentacije bila je Turistička zajednica Brodsko-posavske županije. Prezentaciji su prisustvovali brojni predstavnici medija iz Austrije i Hrvatske.

Sve prisutne pozdravio je direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Beču gospodin Branimir Tončinić i izaslanik veleposlanstva Republike Hrvatske u Beču, uz riječi kako je iznimno zadovoljan i ponosan na Slavoniju koja sve više raste i dokazuje svoj turistički potencijal.

Slavonija ima mnogo toga za ponuditi posjetiteljima u gastronomiji, enologiji, kulturi, sakralnom dijelu i posebnost Slavonije su njezini žitelji i gostoljubivost. Prezentiran je i Park Prirode Papuk koji svojim iznimnim prirodnim i geološkim bogatstvom pruža pravi odmor za dušu i tijelo, za sve posjetitelje parka.

Za kraj prezentacije, sve prisutni su mogli uživati u vrhunskim jelima kuhara Tomislava Banića i popiti vrhunsku slavonsku kapljicu po preporuci sommeliera Damira Zrne.

Najnovije
JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE EDUKACIJE ZA SOMMELIERA

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE EDUKACIJE ZA SOMMELIERA

JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE EDUKACIJE ZA SOMMELIERA Turistička zajednica Požeško-slavonske županije organizira i sufinancira edukaciju za Sommeliera. Edukaciju koju provodi Hrvatski Sommelier klub Turistička zajednica sufinancirat će u iznosu od 50%. Prijaviti se mogu pravne i fizičke osobe koje su registrirane za obavljanje ugostiteljsko – turističkih usluga, proizvodnju i prodaju alkoholnih pića na području Požeško-slavonske […]

Koronavirus – najnovije preporuke

Koronavirus – najnovije preporuke

Odluka-okupljanja-4.-izmjena-12.02.21.Preuzmi Odluka-granice-3.-izmjena-12.02.21.Preuzmi Odluka-okupljanja-3.-izmjena-29.01.21.Preuzmi Odluka-javni-prijevoz-2.-izmjena-29.01.21.Preuzmi Odluka-prelazak-grance-RH-2.-izmjena-29.01.21Preuzmi...

X
Skip to content