Funky food

novi gurmanski doživljaj

Ukusno, fino, drugačije… Tradicionalna kuhinja, moderna interpretacija, lokalne namirnice, eko ambalaža  – Funky food novi je gurmanski doživljaj Slavonije

Kreativni doručak, proslavljeni burgeri – mesni, fish i vege, sendviči, krumpirići sa sirom, krilca i posebna ponuda petkom, sve od lokalnih namirnica i posluženo u eko ambalaži. Da i jela snaša mogu biti funky potvrđuje Funky food, novi raj za gurmane otvoren u Požegi.

Pomno osmišljen street food format koji spaja tradicionalna jela s modernim okusima i očekivanjima odmah je zaživio kao nezaobilazno urbano mjesto. Usmjeren je onima koji prate trendove, imaju istančan ukus, pravi su gurmani, ali žive brzim životnim ritmom i svaka im je minuta dragocjena. Novi koncept osmislila su dvojica entuzijasta i gurmana – Ivan Adžić i Nikola Stanišić, uspješno su ga testirali na brojnim street food festivalima u Hrvatskoj nakon čega su se odlučili „skrasiti“ u rodnoj Požegi.

Požeško-slavonska županija poznata je po tradicijskoj kuhinji i gurmanskom brendu Okusi Zlatne Slavonije, a ljubitelji slavonskih jela u potrazi za novim iskustvom uživat će u funky izdanju.

Najnovije
Koronavirus – najnovije preporuke

Koronavirus – najnovije preporuke

Preporuke_za_nocne_klubove_12_08Preuzmi Preporuke_kulturni-programi_i_izvedbe_23_07Preuzmi Odluka-maske-1.-dopuna-14.07.Preuzmi Odluka-maske-10.07.Preuzmi Turistička-aktivnost-u-okolnostima-bolesti-COVID-19.Preuzmi Preporuke_i_upute_za_prelazak_granice_RH_10_07Preuzmi...

X
Skip to content