Multimedija

Preuzmite fotografije i video sadržaj ili jedan od turističkih vodiča destinacije.

Preuzmite fotografije

Želite preuzeti fotografije za potrebe novinarskih članaka? Potražite ih u prilogu.

Obavezno je navođenje autora fotografija, te izvora: TZ Požeško-slavonska županija

Brošure

Besplatno preuzmite jednu od brošura koje smo kreirali ne bi li pojednostavili iskustvo obilaska naše destinacije te odabrali najbolje od najboljeg.

Gastro vodič kroz županiju

kušajte Slavoniju kada se otkriva na tanjuru i uživajte u trenucima kada se prelijeva u čaši. Spretnosti u pravljenju hrane, svako nepce željno tradicionalnih, domaćih okusa svjedočiti može u restoranima diljem županije označenima standardom Okusi zlatne Slavonije.

BIKE vodič kroz županiju

Bike vodič daje uvid u Požeško-slavonsku županiju u svjetlu biciklizma upirući prstom u jedinstveni UNESCO-v Geopark i Park prirode Papuk, na atrakcije poput Ceste vina i ruža i vodi vas kroz cijelu županiju prolazeći i istražujući njezina brda i doline. Govori o hrani i vinu, o marljivim rukama i plodnom tlu, o mjestima od kojih zastaje dah te donosi preporuke jela i restorana gdje ćete najbolje povratiti energiju nakon okretanja kotača.

Zlatna Slavonija

Preuzmite image brošuru koja donosi generalan presjek Požeško-slavonske županije. Što vidjeti, kada je najbolje posjetiti te brojne druge savjete koji će vam olakšati snalaženje po destinaciji.

Kontakt letak

Preuzmite letak sa svim kontaktima turističkih objekata na području županije

X
Skip to content