lipanj, 2020

19lip.18:0022:00KNJIGNIK - piknik s knjigama

Više

Detalji

Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica organizira prvi ovogodišnji Knjignik – piknik s knjigama!

Knjignik – piknik s knjigama je manifestacija Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica koju financijski podržava Ministarstvo kulture, a održava se i uz podršku Grada Pleternice i Turističke zajednice Grada Pleternice.

Prvi Knjignik održat će se 19. lipnja 2020. na dvije lokacije, na Trgu bećarca i na šetalištu pored Orljave prema Maloj hidoelektrani.

U 18 sati počinje program za djecu na Trgu bećarca i to dječjom predstavom osječkog kazališta teatar To Go pod nazivom Botaničari, a nakon toga slijedi obiteljski kviz znanja iz priča, bajki i dječje kulture. Djeca će imati i mogućnost sudjelovanja u raznim radionicama i pričaonicama.

U isto vrijeme, od 18 sati, na šetalištu pored Orljave prema Maloj hidroelektrani održat će se druženje pjesnika i zaljubljenika u poeziju.

U 20 sati program se nastavlja na Trgu bećarca uz stihove članova Udruge zavičajnih pisaca i slikara Požeško – slavonske županije „Matko Peić“ te ćemo na kraju uživati u koncertu glazbenika Andrije Rudića iz Kutine i njegovim skladbama s albuma Tri metra od mora u ambijentalnoj verziji

Vrijeme

(Petak) 18:00 - 22:00

Lokacija

Pleternica

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

X
Skip to content