Povratak 6. veljače 2018.

Predstavljanje dokumentarnog filma “The Northest Electric Ride”

Hrvoje Jurić vraća se u Pakrac s novom pričom, novim putovanjem i dodatnom dozom adrenalina koja će zasigurno pobuditi vašu znatiželju i zadržati interes tijekom multimedijalnog predavanja koje vam je pripremio!
Naime,po treći put vratio se u Norvešku, ali ovaj put uz tim koji ga je pratio u svaku stopu. Na električnom biciklu Greyp G12H (proizveden u Greyp Bikes/Rimac Automobili), prešao je preko 3000 kilometara norveškog teritorija po gotovo svim vremenskim uvjetima, kroz fjordove i preko nekih od najviših planinskih prijevoja, otocima koji su spojeni tunelima s kružnim tokovima ispod zemlje, kroz prekrasno Lofoten otočje i još mnogo toga.
Mjesec dana istraživanja od Lindesnesa do Nordkappa, najjužnije i najsjevernije točke Norveške zabilježeno je u kratkom dokumentarnom filmu „The Northest Electric Ride“ čiji je autor Siniša Glogoški, snimatelj koji iza sebe ima nekoliko respektabilnih dokumentarnih projekata (Gvajana, Sirija, Sibir…).
Kroz multimedijalno predavanje 08.veljače 2018.g. u 18,00 sati u Gradskoj knjižnici Pakrac biti će prikazana projekcija video materijala i predavanje popraćeno autorskim fotografijama.