Povratak 1. prosinca 2017.

Požeško-slavonska županija u znaku adventske čarolije

Šareni kolorit, predivna priroda, dobre vibracije, vrhunski zalogaj, odlična zabava, dobro društvo i poznata slavonska gostoljubivost – više je razloga zašto doći ove zime u Požeško-slavonsku županiju i osjetiti mirise i okuse Adventa.

Donosimo programe događanja za ovogodišnji Advent na području županije.
Ogrnite se šalovima, kapama, rukavicama, te osmijehom zakoračite u ovo čudesno vrijeme bivanja s najdražima, istražujući pri tome neke od naših najljepših kontinentalnih destinacija.

Pakrac

U dvorištu Kurije Janković očekuje vas predivan božićni sajam. Koncert Mie Dimšić i podjela poklona, toplim bojama će ocrtati zimski dan, a što sve priprema Pakrac, pogledajte na plakatu

Pleternica

Brojna događanja čekaju vas u Pleternici, od tradicijskih zanata, do dječje poezije, od koncerata, do Božićnog sajma..na vama je samo toplo se odjenuti i krenuti u potragu za pleterničkom čarolijom. Pogledajte event  ovdje.

 

LIPIK

Raskošan program za sve svoje stanovnike i posjetitelje, pripremio je i pitoreskni Lipik. Koncerti, sportska zbivanja, gastro priča, zabava na otvorenom,izložbe..samo su dio bogatog programa ovogodišnjeg Adventa u Lipiku

Više informacija: facebook.com/Miris Božića u Lipiku

Požega

Turistička zajednica Grada Požege u ovo je adventsko vrijeme okupila pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti svaki ukus i najzahtjevnijeg posjetitelja. Zabava, druženje, fini domaći specijaliteti, jedinstveni događaji, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama grada. Pozivamo vas da obavezno posjetite sva mjesta ovog Adventa u gradu i bez obzira na hladnoću, nemojte čekati pokraj kamina, radije prošećite jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja ove godine!

http://tzzps.hr/dogadanja/#advent-u-pozegi-1060

Više informacija: facebook.com/Advent u Požegi